Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Per fer front a la crisi sanitària del coronavirus
Quant a aquesta assemblea
El Pacte de Ciutat(Enllaç extern) és un instrument de treball i de consens que s'impulsa de des del Consistori per fer front a les conseqüències socials i econòmiques provocades per la Covid-19. El Pacte té com a objectius principals minimitzar l'impacte de la crisi, assolir la reactivació econòmica local i garantir els drets de la ciutadania, posant èmfasi en el suport als i les més vulnerables. L'elaboració del pacte es farà de manera col·laborativa amb la representació dels agents polítics, socials i econòmics de la ciutat.
El Pacte de Ciutat va ser aprovat pel Ple de Juliol de 2020. Actualment es troba en fase de seguiment. Per executar-lo, s'ha creat una Comissió de Seguiment, que es reunirà cada dos mesos i que està integrada pels i les membres del Plenari del Pacte de Ciutat. La ciutadania també pot fer el seguiment del grau d'assoliment de les actuacions mitjançant l'aplicatiu de retiment de comptes(Enllaç extern), disponible al web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
El Ple celebrat el 14 de maig de 2020 va aprovar per unanimitat l’impuls del Pacte de Ciutat amb els següents objectius:
Garantir i adaptar les finances municipals a la nova normalitat i en base a les noves prioritats que es derivin de la crisi de la Covid-19.
Reimpulsar la ciutat a nivell socioeconòmic i cívic, per tal que Sant Feliu superi la situació generada per la crisi.
Avançar amb criteris d’equitat i justícia social, per no deixar a ningú enrere.
Construir un model de ciutat que reforci la salut i les cures.
Vetllar per una ciutat més sostenible, més habitable i més cohesionada.
Tenir cura dels efectes que la crisi de la Covid-19 pugui generar en l’espai públic i els seus usos.
Liderar la col·laboració amb el sector privat, posant en valor al conjunt d’actors polítics i socioeconòmics en la reactivació i recuperació de la ciutat, a través del compromís, l’acord, la co-responsabilitat i els objectius comuns.
Mantenir l’impuls i la col·laboració institucional en l’àmbit comarcal i metropolità.
El Pacte de Ciutat s'ha estructurat en el Plenari del Pacte i en 3 comissions operatives de treball:
Comissió de Revitalització Econòmica
Comissió de Garantia de Drets Bàsics i de Ciutadania
Comissió de Nous Usos de l'Espai Públic i dels Equipaments.
El Plenari és l'òrgan de presa de decisions del Pacte de Ciutat. Està format per 40 membres, designats prèviament com a representants del seu àmbit.
Les sessions plenàries es celebren virtualment amb la representació al complet dels i les representants que composen el Pacte de Ciutat. S'enregistren per streaming (prèvia autorització dels participants) i es pengen al Decidim.
El plenari té la funció de debatre i aprovar les propostes que fan les comissions de treball, així com també pot sotmetre a deliberació els temes que consideri.
Les comissions estan formades pels representants del Plenari que han mostrat interès en participar-hi.
On puc consultar i fer seguiment dels objectius i actuacions resultants del Pacte de Ciutat?
El Pacte de Ciutat, aprovat per Ple de juliol de 2020, s'ha incorporat com a eix 8 del Pla d'Actuació de Mandat 2019-2023. Vols consultar-ho? Fes-ho clicant aquí.(Enllaç extern)
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Un òrgan de participació és un grup format per membres d'una organització que es reuneixen periòdicament per prendre decisions sobre un àmbit o àrea específica de la mateixa.
Els òrgans de participació realitzen trobades, algunes són privades i altres són obertes. Si són obertes s’hi pot participar (per exemple: assistint si l'aforament ho permet, afegint punts a l'ordre del dia, o comentant les propostes i decisions preses per aquest òrgan).
Exemples: Un òrgan de participació general (que es reuneix un cop l'any per definir les línies principals d'acció de l'organització així com als seus òrgans executius per votació), una consell assessor d'igualtat (que es reuneix cada dos mesos per fer propostes de com millorar les relacions de gènere en l'organització), una comissió d'avaluació (que es reuneix cada mes per fer el seguiment d'un procés) o un òrgan de garanties (que recull les incidències, abusos o propostes de millora dels procediments de presa de decisions) són tot exemples d'òrgans de participació.
Compartir