Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Començar a afegir projectes. Assigna com a mínim 700.000 € amb els projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 € Mínim 700.000 € Pressupost 1.000.000 €
Assignat 0 € Mínim 700.000 € Pressupost 1.000.000 €

Votacions

Has d'escollir i afegir projectes fins a un mínim del 70% del pressupost total per tal que s'activi la possibilitat de votar

Fem més inclusiu i divers el Parc de la Pineda de La Salut

Descripció:

  • Millorar els accessos al parc. Consolidar el camí peatonal que accedeix des de la Ctra. Sanson, treure els elements que obstrueixen el pas (cadenes i altres elements). Connectar el parc amb els espais verds del voltant.

  • Crear un nou accés des del Parc del Roserar. Millorar la connexió amb l'espai verd posterior a C/ del Comerç, incorporant nous passos de vianants. Acompanyar el recorregut interior del parc, amb elements de fusta que orientin el camí a les persones.

  • Crear un espai d'esbarjo per a gossos. Tenir en compte la convivència amb les persones, sobre tot amb les criatures.

  • Diversificar els usos esportius. Consolidar itineraris per córrer i plantejar diversos recorreguts dins del parc, que siguin utilitzat per els infants. Incloure jocs saludables per la gent gran.

  • Millorar els espais de trobada. Generar espais de trobada atractius i ombrejats, tenint en compte l'assolellament i amb zones d'aigua.

  • Incorporar un WC públic.


Origen de la proposta:

Passejades i sessió informativa

Àmbit temàtic:

Parcs i Jardins

Subàmbit:

Oasis urbans, espais esportius o de lleure i àrees d'esbarjo per a gossos

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir